КНИГА ЗА ГОСТИ

Моля оставете своите коментари, мнения, препоръки към екипа на Комплекс Елена, за което Ви благодарим предварително!
От менюто в дясно намерете подходящата Тема за коментар и напишете своето мнение в раздел коментари най-отдолу на всяка статия.



Комплекс "ЕЛЕНА" - условия за настаняване

Вие търсите настаняване в къща или хотел за почивка на планина в село Баня и района Банско - Разлог, търсите свобода, тишина и спокойствие в подножието на три планини Пирин, Рила и Родопи, то комплекс "Елена" е точното място за вашата почивка. Добре обзаведен, с всичко необходимо за комфортен престой, удобства за пълноценена ваканция на планина, комплекс "Елена" ви очаква и може да ви предложи:

• хотелска част с 9 стаи, апартаменти, двойни и тройни стаи, капацитет - 25 легла
• 5 къщи тип вила за гости, с по 3 тройни стаи, оборудвана трапезария, кухня
• всяка стая има санитарен възел, хладилник, кабелна TV, безплатен WiFi интернет
• всяка къща има камина на дърва, външна беседка, барбекю, детски кът
• мини парк за игри, детски кът, тенис на маса, плувен басейн + детски басейн
безплатен паркинг за автомобилите на всички гости на хотела
• цени настаняване: от 15-25 лв на легло, според летен и зимен сезон / запитване
• специални отстъпки - за по-дълъг престой и настаняване на деца / запитване

Разположението на село Баня е благоприятно за зимен и летен пешеходен туризъм, поради което са изградени доста хотели, къщи и вили за гости. От тук минават популярни екопътеки. Село Баня е уникално място със своите над 76 топли минерални извори, разположено е само на 5 км от начална станция на кабинков лифт Банско, което допринася за една неповторима почивка на планина , съчетана със SPA релаксация в открити и закрити топли минерални плувни басейни в Баня. • Виж: Характеристика на водата

ОТКРИТ ПЛУВЕН БАСЕЙН с топла минерална вода


Комплекс "Елена" предлага МИНЕРАЛЕН ПЛУВЕН БАСЕЙН с топла минерална вода в района на хотела. Съоръжението се ползва безплатно от всички гости на нашия хотел. В проект са СПА център с джакузи, парна баня, сауна, фитнес зала. Виж: Характеристика на минералната водаЗабележителности в Баня

7 коментара:

  1. Казвам се Илия Николов от Свищов. Посещавал съм Вашият комплекс няколко пъти и искам да изкажа възхищението си от обстановката и обслужването. Искрено препоръчвам на всички мои познати и непознати да посетят това уникално масто в Баня разложко.

    ОтговорИзтриване
  2. Incredibly good prices, incredibly good place in the village of Banya. We are very pleased with the terms and prices. We spent one month at this hotel. Very friendly people, good prices, good accommodation conditions.

    ОтговорИзтриване
  3. Това което най-много харесвам на този хотел е спокойствието и свободата. Не си падам по огромните хотели, където ти си един от навалицата и гледат на тебе само като на донор. Тук в хотел Елена се чувствам независим, имам си къща с двор, чувствам се като у дома, ако ми потрябва нещо веднага ми обръщат внимание, домакините са много любезни. За условията няма какво да кажа освен, че всичко е така, както трябва и както аз си го представям. Единствената ми забележка е, че басейна е открит, но доколкото разбрах от собственика за следващата зима ще го покрият, което ще е супер. Весели празници на всички и успешна Нова Година 2012.

    ОтговорИзтриване
  4. Мястото е много добро, посетихме го по препоръка на приятели. Наскоро бяхме там с компания и останахме много доволни. Направихме си нова резервация за 7 дни за началото на февруари 2012 - супер, ще караме ски в Банско.

    ОтговорИзтриване
  5. Радка,София

    Миналата седмица със семейството ми посетихме комплекс "ЕЛЕНА" в село Баня.Останахме приятно изненадани както от обстановката в това райско кътче,така и от професионалното и любезно обслужване на персонала.Искам да изкажа специални благодарности на управителя.Препоръчвам комплекс "ЕЛЕНА"на всичките си приятели.

    ОтговорИзтриване
  6. Галя Динева -майка от 2-ри " А " клас
    Благодарим на г-жа Наумова и целия персонал на к-с " Елена ",за топлото гостоприемство ,за времето ,което отделихте за да ни покажете красотите и забележителностите на с. Баня и района! Времето прекарано с Вас беше прекрасно ,атракциите,който ни създадохте-също ,а за условията и уюта нямаме думи ,с който да изкажем благодарността си!

    Благодарим от сърце !
    1.06.2014 год. / родителите от 2 - ри клас , 26-то СОУ " Йордан Йовков" ,гр. София

    ОтговорИзтриване
  7. сем.Петрови -гр.ВарнаНа 22.12.2014г,бяхме гости на хотелски комплекс "Елена" и тук посрещнахме Рождество Христово !Прекарахме си великолепно.Търсехме спокойствие, чистота и уют и го намерихме.От днес нататък това е нашето кътче за почивка.Собствениците са помислили за всичко, което е необходимо, за да се чувстваме като у дома си.Хиляди благодарности на тях и персонала, който сърдечно ни посрещна и изпрати.Очаквайте ни и през лятото, за да се насладим и на лековитата минерална вода в прекрасния басейн.Борови дървета, цветя, и най-ценното за нас - параклиса, където всеки може да потърси връзка с Бог!

    ОтговорИзтриване

Напишете своето впечатление по темата - коментар, мнение и т.н.
Ако нямате един от посочените профили, моля използвайте опцията 'анонимен', за да публикувате своят коментар. Пожелаваме ви успех!