КНИГА ЗА ГОСТИ

Моля оставете своите коментари, мнения, препоръки към екипа на Комплекс Елена, за което Ви благодарим предварително!
От менюто в дясно намерете подходящата Тема за коментар и напишете своето мнение в раздел коментари най-отдолу на всяка статия.



Комплекс "ЕЛЕНА" - условия за настаняване | Комплекс Елена Баня мнения коментари | Комплекс Елена Баня мнения коментари

Комплекс "ЕЛЕНА" - условия за настаняване | Комплекс Елена Баня мнения коментари | Комплекс Елена Баня мнения коментари: Ивайло Давидков гр.София - Чести гости сме на хотелски комплекс Елена с.Баня и винаги,  макар  че не ни се тръгва  си отиваме с най-добри чувства!Честито Възкресение Христово на прекрасните собственици!

2 коментара:

  1. Групата от Благоевград коментира: Това е неповторимо място за релаксиране.Тук има всичко, от което се нуждаем.Зеленина, красиви цветя, чистота, спокойствие, тишина и басейн с лековита минерална вода.Като допълним вежливото и винаги добро чувство на собствениците, и персонала радостта ни е пълна.

    ОтговорИзтриване
  2. Групата от Благоевград коментира: Това е неповторимо място за релаксиране.Тук има всичко, от което се нуждаем.Зеленина, красиви цветя, чистота, спокойствие, тишина и басейн с лековита минерална вода.Като допълним вежливото и винаги добро чувство на собствениците, и персонала радостта ни е пълна.

    ОтговорИзтриване

Напишете своето впечатление по темата - коментар, мнение и т.н.
Ако нямате един от посочените профили, моля използвайте опцията 'анонимен', за да публикувате своят коментар. Пожелаваме ви успех!