КНИГА ЗА ГОСТИ

Моля оставете своите коментари, мнения, препоръки към екипа на Комплекс Елена, за което Ви благодарим предварително!
От менюто в дясно намерете подходящата Тема за коментар и напишете своето мнение в раздел коментари най-отдолу на всяка статия.



Комплекс "ЕЛЕНА" - условия за настаняване | Комплекс Елена Баня мнения коментари

Комплекс "ЕЛЕНА" - условия за настаняване | Комплекс Елена Баня мнения коментари: Специални поздрави от Георги и групата от Димитровград.Често сме   гости на комплекса и винаги оставаме  очаровани от   вниманието на собствениците, управителя и персонала, който ни обслужва.Как го постигат това  не зная, но пък съм сигурен, че още дълги години ще се срещаме като  истински добри приятели, каквито станахме. Красота, тишина, спокойствие, ред,  чистота!Обширният двор е  направен като мини парк  с  различни видове декоративни храсти и борови дървета.Очаквайте ни, скоро пак ще дойдем!!!

2 коментара:

  1. Препоръчвам комплекс Елена на близки и познати.Тук се чувствам като у дома си.Обстановката е чудесна и обслужването на ниво.През 2015 година пак ще бъдем чести гости.Очаквайте ни!

    ОтговорИзтриване
  2. Великденската група за:Хотелски комплекс Елена е супер!Препоръчваме го на всички, които търсят спокойствие, уют и топлина от собствениците, и обслужващия персонал.Минералната вода е перфектна, а басейна е на ниво.Зеленина, цъфтящи храсти, страхотна гледка и наслада за душата.Чисто и подредено с вкус и грижа за удобствата на клиентите, които никак не са малко.Пак ще дойдем!

    ОтговорИзтриване

Напишете своето впечатление по темата - коментар, мнение и т.н.
Ако нямате един от посочените профили, моля използвайте опцията 'анонимен', за да публикувате своят коментар. Пожелаваме ви успех!