КНИГА ЗА ГОСТИ

Моля оставете своите коментари, мнения, препоръки към екипа на Комплекс Елена, за което Ви благодарим предварително!
От менюто в дясно намерете подходящата Тема за коментар и напишете своето мнение в раздел коментари най-отдолу на всяка статия.



Цени и настаняване - Мнения на клиенти

Хотелски Комплекс "Елена", Баня


   Web: www.komplekselena.com
   Mail to:  komplekselena@gmail.com


Телефонен оператор хотел
За резервации и запитвания
   тел.: +359 888 508 262
   тел.: +359 884 133 122

Адрес:
   Ул. 'Единадесета' - № 4, 6 и 8
   2778 Баня, Общ.Разлог, Обл.Благоевград
   България, BG


Цени и условия за настаняване

Цени от 10 до 25 лв. за легло ( според сезона )

За деца до 12 години отстъпки


Карта на село Баня

Вижте КОМПЛЕКС ЕЛЕНА на по-голяма карта

Условия за настаняване - Мнения на клиенти, Цени - Мнения на клиенти, Качества на минералната вода в с.Баня, Лечебни свойства на водата, История на село Баня, Културно наследство на село Баня, Географско разположение на Баня, Археологически ценности на Баня, Развитие на туризма в Пиринско, Римска баня

18 коментара:

  1. Ако това наистина са актуалните цени за настаняване в този хотел, то това звучи наистина прекрасно.

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесен комплекс! Прекрасно обслужване! Персоналът е приятен и ненатрапчив. Това, което се предлага в интернет, отговаря на истината. Топло и уютно място, много чисто и поддържано. Прекарахме невероятно и с удоволствие ще се върнем отново!
    Сърдечно благодаря за вниманието!

    ОтговорИзтриване
  3. Приятелка,
    Това, което видях в хотела е невероятно, просто прекрасно. Всичко е осеяно с чистота, уют, и макар че е есен, все още лъха на лято и лек полъх на идваща зима. Не се колебайте, посетете това прекрасно място. Съчетание на луксозен привкус с планинска топлота.Посете го. Ще се очаровате.

    ОтговорИзтриване
  4. Доста пъти съм била гост на хотела.Престоят ми там беше НЕВЕРОЯТЕН!!! Отношението на персонала- повече от много гостоприемно!!!Благодаря им!!!Пожелавам им всичко най-хубаво!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Тази година го посетихме и наистина си прекарахме прекрасно.Обстановката е много приятна стаите са чисти и уютни.Ако искате една приятна и спокойна почивка посетете го и ще останете наистина доволни.А ние с удовоствие ще почиваме там и догодина.

    ОтговорИзтриване
  6. Дано да имаме възможност да посетим този чудесен комплекс.

    ОтговорИзтриване
  7. Цените на този хотел са много нормални дори бих казал ниски спрямо условията, които предлагат. Притежателите са много свестни и любезни хора приемат те като че ли си им на гости като близък приятел. Пожелавам им успех и все така напред.

    ОтговорИзтриване
  8. Incredibly good prices, incredibly good place in the village of Banya. We are very pleased with the terms and prices. We spent one month at this hotel. Very friendly people, good prices, good accommodation conditions.

    ОтговорИзтриване
  9. Даниела и Любомир Янчевисряда, 29 август, 2012

    Със сигурност ще се върнем пак при вас!В сърцето на Рила,Пирин и Родопите,в уюта на хотелски комплекс Елена,остана и част от нашето сърце!Благодарим ви за гостоприемството,за прекрасните условия в къщата,за това,че ни скрихте от хаоса и стреса на деня и ни подарихте толкова безгрижни усмивки,спокойствие и наслада от тишината и чистотата на всичко около нас.Още се събуждаме в очакване да ни погали вятърът от полета на щъркелите над комплекса,да се докоснем до зелените кипариси и милото присъствие на цветята,да се потопим в безупречно чистата минерална вода на басейна и да ни кажат:"Добро утро"с усмивка,която се ражда само в добрите и гостоприемни сърца.Удоволствието беше изцяло наше!Оставаме без думи,а само с мисли и то все за вас и Баня!

    ОтговорИзтриване
  10. От Мирела,Петър и компания

    Наскоро посетихме комплекс "Елена".Не бяхме доста сигурни от избора си ,понеже си направихме резервация по телефона,но за радост беше толкова красиво,а и персонала беше много приветлив и любезен.Комлекса е невероятен има си всичко, минерален басейн ,детски площадки и много забавления,като тенис на маса,шах и табла за любители.С голямо нетърпение чакаме следващтите почивни дни да се варнем в рая на балканите.

    ОтговорИзтриване
  11. Посетихме комплекс Елена в началото на новата година с доста скептизъм и това ми е първия коментар спрямо хотелите,къщите ,защото където и да съм ходил досега все нещо им куцаше било то недружелюбни собственици ит. н. докато комплекс Елена вие ще влезнете в рая,всичко подредено къщичките невероятни просторна кухня с трапезария,всяка къща с беседка просто невероятно тихо и спокойно място а за лятото имат басейн с мин вода заради което ще заменя морето(поне няма да се претеснявам за децата басейна е ограден) с това приказно място ,препоръчвам го на всички и най вече балгодарности за г-жа Елена Наумова която е една прекрасна жена.

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотен комплек.Собствениците са невероятни хора.Искаш ли тишина и спокойствие това е мястото.Ще го посетим отново през тази година.

    От Костадинка ,Стойко и Евелина.

    ОтговорИзтриване
  13. Бяхме гости на комплекс Елена с.Бания останахме въсхитени от уютната обстановка и голамото гостоприемство на собствениците. Вече открихме нашето място за почивка , за разлика от други места кадето сме ходили тук всичко е подредено и чисто което е предпоставка за комфорт. В комплекс Елена се чустваме спокоини и напълно релаксирали за всичко благодарим и до нови срещи сем. Исанови сем. Георгиеви сем. Христови

    ОтговорИзтриване
  14. Невероятно ,тихо спокойно просто най-доброто място за релакс както с приятели така и със семейството си.
    Собствениците оооооооооооо страшно гостоприемни и любезни хора.
    Препоръчвам комплекс Елена с. Баня

    Благодаря!
    сем.Йорданови от гр.Дупница

    ОтговорИзтриване
  15. На 18 и 19 юни посетихме комплекса с група ученици от Димитровград. Останахме възхитени от обстановката, условията, гостоприемството на собствениците. Ако ви се наложи да търсите място за почивка не се чудете и изберете това чудесно място. Ние със сигурност ще отидем пак там,въпреки голямото разстояние.
    От Елза Видева и останалите учители и учениците

    ОтговорИзтриване

Напишете своето впечатление по темата - коментар, мнение и т.н.
Ако нямате един от посочените профили, моля използвайте опцията 'анонимен', за да публикувате своят коментар. Пожелаваме ви успех!