КНИГА ЗА ГОСТИ

Моля оставете своите коментари, мнения, препоръки към екипа на Комплекс Елена, за което Ви благодарим предварително!
От менюто в дясно намерете подходящата Тема за коментар и напишете своето мнение в раздел коментари най-отдолу на всяка статия.сем.Радеви и сем.Георгиеви от Русе

В началото на месец септември 2017 г.  бяхме гости на комплекс "Елена".Нямате си представа колко прекрасно е всичко тук.Собствениците Елена и Сашо ни посрещнаха  сякаш сме дългогодишни приятели.И станахме наистина такива.Водата в минералния басейн е уникално чиста и приятна за отмора.А многото  зеленина и цветята допринасят за комфорта.В комплекса има всички удобства, за да се чувства човек като у дома си.От нас най-добри пожелания и много успехи  на този чудесен кът за отдих, и  релакс.

2 коментара:

  1. 24.06.2018 г. Бяхме гости на комплекс "Елена".Останахме очаровани от всичко тук.Собствениците са грижовни, мили и добри.Минералната вода в басейна е чиста и супер.Благодарим и доскоро. Групата от Бургас

    ОтговорИзтриване
  2. Сем.Силвана и Марин Георгиеви от Свищов – Само с няколко думи ще опишем комплекса: чистота, уют, спокойствие, невероятно преживяване.Това е нашето място за релаксиране.

    ОтговорИзтриване

Напишете своето впечатление по темата - коментар, мнение и т.н.
Ако нямате един от посочените профили, моля използвайте опцията 'анонимен', за да публикувате своят коментар. Пожелаваме ви успех!